Publicerad på

Vi har hittat förstärkning!

Tillökning väntas för familjeföretaget, vilket innebär att vi behöver en vikarie för ett gravidvikariat!

Vi är ett familjeägt fastighetsbolag där vi förvaltar kommersiella fastigheter och hyreslägenheter. Totalt är vi fyra anställda, där du kommer arbeta tillsammans med tre av dem. Att ge bra och personlig service är viktigt för oss och vi värderar god kommunikation och goda kundmöten. I och med att vi är få anställda värnar vi om att kunna diskutera tillvägagångssätt och lösningar tillsammans, likväl som att kunna ta beslut på egen hand.

Du kommer att ansvara för vår lägenhetsuthyrning där dina arbetsuppgifter bl. a kommer att vara;
• Kundtjänst, svara i telefonväxeln samt på mejl.
• Uthyrning där du gör statuskoll på lägenheter, annonserar ut lägenheter, genomgång av intressenter och har digitala som fysiska visningar samt kontraktsskrivning.
• Besiktning av lägenheter vid omflyttningar.
• Ta emot, hantera och följa upp felanmälningar.
• Tillsyn av fastigheterna, vilket innefattar att kolla soprum, trapphus, källare etc.

Tjänsten är på 50% eller kan lösas i ett konsultupplägg.

Du som söker är social, kan möta och hantera människor i olika situationer, har tålamod och är tydlig samt beslutsam, tar eget ansvar, planerar och slutför dina arbetsuppgifter samt är flexibel. Du är bekväm med att samarbeta med andra och är trygg med att ta hjälp vid behov.

Är du den vi söker eller vet du en passande kandidat? Skicka in CV med personligt brev till info@utklippan.se så återkommer vi!