Publicerad på

Nu även småföretagscentrum!

Nu öppnar vi upp för att hyra ett eller flera kontorsrum i Företagscenter Tennvägen 3. Har du ett företag som söker kontor, samtidigt som möjligheten till samverkan med andra företag lockar? Då är detta lösningen för er!

Fräscha kontor med varierande storlekar från 6 m² till 19 m², möjlighet till intilliggande lager till vissa kontor. Hyr ett eller fler kontorsrum, beroende på behovet. Förstahands- och långtidskontrakt med tillträde omgående enligt överenskommelse.

I den gemensamma ytan om 713 m² på Företagscentret finns kök och matsal, fyra mötes- och konferensrum, omklädningsrum samt relax med spabad. Intill fastigheten finns generöst med parkeringsplatser och cirka 200 meter från fastigheten finns Restaurang Smakrikt.

Låter detta intressant? Skicka ett mejl till info@utklippan.se alternativt kontakta oss på 0733-46 18 56 så berättar vi mer!

Några av de tillgängliga kontoren.
Gemensamma köket
Ett av mötes- och konferensrummen
Relaxavdelning med spabad och bastu