Om

Vi säger att vi erbjuder sjönära lägenheter. Det kan vi göra för vår verksamhet är i Karlskrona som är uppbyggd på ett pärlband av öar med närhet till havet och havsutblickar. Vårt första hus köpte vi 1997 på Trossö och sedan dess har verksamheten kontinuerligt utökats. Fastigheterna finns i centrala Karlskrona på Trossö samt i Lyckebys närhet. Vi försöker ständigt utveckla verksamheten och förvärva fler fastigheter, om de kan erbjuda ett bra boende eller lokaler som passar in i vårt verksamhet.

Vi vill ge en snabb personlig service. Det är inte möjligt att fixa allt du ber om alldeles direkt, men vi försöker ge klara besked. På så sätt vet du när vi kommer och vad vi gjort åt ditt problem.

Förutom bra lägenheter och lokaler satsar vi mycket på service och tillgänglighet. I bostadshusen strävar vi efter fräscha tvättstugor med hög tillgänglighet, ordning i rejäla soprum, allmänna wc i anslutning till tvättstugorna mm. Vi har även  garage samt förråd att erbjuda.

Vi är 4 personer som arbetar med verksamheten och att allt skall vara bra när du hyr hos oss. Vi vet hur viktig din verksamhet är och att din bostad är ditt hem.

Att vi är tillgängliga tycker vi är viktigt. Det har vi löst med bland de bästa telefontiderna i branschen. Ibland är vi ändå upptagna i annat ärende, men på telefonsvararen kan du lämna meddelande om ditt ärende så ringer vi upp dig. Vi har jourservice och störningsjour för akuta ärenden som uppstår när inte kontoret är öppet. Det går att besöka oss, skriva brev eller e-post och här på denna hemsidan kan du kontakta oss på olika sätt.