Om Utklippan Fastigheter

Sjönära lägenheter och lokaler erbjuder Utklippan Fastigheter tack vare hur staden Karlskrona, som vi har vår verksamhet i, är utformad. Ett pärlband av öar utgör Karlskrona med närhet till havet och havsblickar med sin stadskärna på Trossö. Vårt första hus köpte vi 1997 på just Trossö och sedan dess har verksamheten kontinuerligt utökats. Vi försöker ständigt utveckla verksamheten och förvärva fler fastigheter som passar in på våra standarder.

Att ge en bra och personlig service är viktigt för oss. Vi är måna om att du som hyresgäst är informerad om vad som sker gällande dina ärenden. På Utklippan Fastigheter är vi fyra personer som arbetar och säkerställer standarden när du hyr hos oss just för vi vet hur viktig din verksamhet är och att din bostad är ditt hem.

Att tillgängligheten är hög har vi löst genom att ha bland de bästa telefontiderna i branschen. Skulle samtalet inte gå fram finns telefonsvararen tillgänglig där du kan lämna ett meddelande om ditt ärende så återkommer vi till dig. Vi har jourservice och störningsjour för akuta ärenden som uppstår när kontoret inte är öppet. Andra kontaktvägar är att besöka oss, skriva brev eller e-post samt via denna hemsidas olika formulär.