Lediga lokaler

Slottsvägen 11

Etablerat läge med bra lageryta med lastkaj. Tillgång till kök, toalett, dusch samt matplats.

Grön yta om 170 kvadratmeter och innefattar lager. Gula markeringarna på ritningen är passage samt det gemensamma utrymmet med toalett, dusch, kök, matrum mm.

Lastkajen ligger i anslutning till lokalen och används vid lastning.

Tennvägen 1

Kontorsrum i Företagscenter Tennvägen 1. Trevliga gemensamhetsutrymmen och mellan 3-5 kontorsrum att hyra till sin verksamhet.

På våning 1 är det gemensamhetsutrymmen som kök/matsal, omklädningsrum (dam samt herr), toaletter mm. Hiss finns i fastigheten.

På våning två finns kontorsrummen samt gemensamt kök/matrum och toaletter. Blå markering är ena uthyrningen för kontor som är 3-4 rum, total egenyta om 54 kvadratmeter. Grön markering till höger är ett rum på 8 kvm som kan läggas blå förhyrning, eller hyras separat.

Gullbernavägen 2

Mycket fräscha lokaler i synligt läge. Hyr del av lokalerna eller hela ytan. Stora parkeringar, tydlig skylt över lokal för din verksamhet. Bör ses!

I denna trevliga lokal finns möjlighet att hyra kontor och/eller lager. En del är uthyrd idag men om önskemål finns att hyra hela lokalen så ordnas det. Här sitter du i trevlig kontorsmiljö och har även möjlighet till bra lagerutrymmen. Idag finns ingen port vid det stora lagret, men det sätter vi in om önskemål finns. Tydlig och stor skylt över entrén samt plats på pylon vid infart. Kontakta oss för visning så ser vi hur vi kan få till en bra lösning för dig. Konferrensrummet är i nuläget uthyrt (om man inte vill ha hela ytan), dock är det möjligt att bygga det i någon av lagerutrymmena.