Publicerad på

Året 2021!

År 2021 har varit ett utmanande år på många fronter angående pandemin som fortfarande härjar. Beställningar har blivit försenade, många företaga har sin personal arbetande hemifrån och det har varit en osäkerhet hur smittan lugnar sig eller inte. Vi har ändå hunnit med en hel del under året som varit. Under årets gång har vi gjort två bolagsförvärv där varje bolag innefattade en fastighet var. Den ena fastigheten ligger uppe på Bryggareberget (Utkiken) där vi sedan hyrt ut till Bistro Utkiken. Har ni inte varit där än är det verkligen värt ett besök!

Den andra fastigheten ligger i Ronneby Hamn och blir vår första fastighet utanför Karlskronas gränser. Vi stänger nu året med 18 fastigheter i vårt bestånd. Vi har även haft i gång några större ombyggnadsprojekt under året. Det största är utökningen av ytan för Wellness Studio i Lyckeby med 590 kvadratmeter. Invigningen var den 3:e december och efter utökningen är deras anläggning hela 2 200 kvadratmeter, ett av Sveriges största och modernaste gym. Vi håller även på i skrivande stund att bygga nytt kontor till oss själva på Bryggareberget där vi siktar på en inflyttning runt halva februari 2022. Flertalet kommersiella hyresgäster har anlänt till vår skuta och vi tycker det är fantastiskt roligt att kunna vara en part att utveckla sin verksamhet med, befintligt eller nyetablering. Några företag som anslutit sig till oss under året är FM Material (Gullbernavägen 2), Kundpartner (Slottvägen 11) samt Bistro Utkiken (Kärleksstigen 7). Vi brinner för utveckling samt projekt och är alltid öppna för nya!Vi vill med denna härliga somriga bild passa på att önska hyresgäster, samarbetspartners, leverantörer, vänner med flera en god fortsättning och med hopp om ett härligt 2022!