Uppsägning & Avflyttning

Uppsägning

Uppsägning sker skriftligen till oss och måste vara undertecknad av samtliga som står på kontraktet, mejl godtas ej. Använd följande uppsägningsblankett, som ni hittar här.

Dokumentet går att fylla i via filen innan påskrifter skall göras.

Vår postadress

Bryggaregatan 2
371 34 Karlskrona

Städning

Vid flytt skall lägenheten skall vara noga avstädad och lägenhetsförråd skall vara tömt och städat. Du hittar städinstruktioner som kan vara till hjälp inför flytten här.

Eventuella grovsopor bortforslas av er och får alltså EJ slängas i soprummet.

Visning

Vi kommer att ta kontakt med dig för att bestämma tid för lägenhetsvisning för nya intressenter/hyresgäster. Vi genomför dessa och du behöver inte vara hemma under visning. Det du behöver se till är att det är ordning i lägenheten för att underlätta visningen.

Besiktning

Tid för avsyning bestämmer vi gemensamt, därför ber vi att du återkommer minst en vecka i förväg. Vid avsyningen går vi gemensamt igenom lägenheten och skriver ett besiktningsprotokoll som både avflyttande och inflyttande hyresgäst skriver under. Vi kontrollerar även städningen av lägenheten, se gärna vårt städtips (här) som kan vara till bra hjälp. Vid avsyningen lämnas alla nycklar till oss och eventuella nyckelkvittenser bockas av. Kom även ihåg nycklarna till tvättstugan.

Det är endast avflyttande och inflyttande som medverkar vid besiktningen.

Saknas någon nyckel blir du ersättningsskyldig för cylinderbyte. Du är även betalningsansvarig om det finns skador eller osedvanligt slitage på lägenheten.

Kom ihåg

Glöm ej att säga upp el, eventuellt bredband och att flytta telefonabonnemanget och hemförsäkringen. Tänk även på att göra adressändring.